vrijdag 12 februari 2010

De vogelvoederfiguren vallen in de smaak


Gisteren hing ik de vogelvoederkrans in de roos in de voortuin en nog geen 10 minuten later zat deze koolmees er heerlijk van te smullen. Dit artikel uit de collectie Buitenleven is dus goedgekeurd door het testpanel. :-)

Naar het bos met een missie!



Als je een lekkere wandeling gaat maken in het bos, let dan eens op of je mooie takken ziet liggen. Deze zijn prachtig op te maken, bijvoorbeeld met allerlei paasdecoratie, met verschillende harten, of met kleine vaasjes met bloemetjes of bolletjes en waxinelichthoudertjes. Kijk snel op Het liefste thuis voor leuke en mooie decoratie om in je gevonden takken te hangen! www.hetliefstethuis.nl

zaterdag 6 februari 2010

Opgenomen op webwinkeltjes.pimpstart.nl

Ik kreeg gisteren een mailtje dat er een link naar Het liefste thuis is opgenomen op www.webwinkeltjes.pimpstart.nl! Ook heeft er afgelopen woensdag een advertentie gestaan in Dordt Centraal. Zo kunnen nog meer mensen hun weg vinden naar Het liefste thuis en lekker rondsnuffelen op de site!

NEW ARRIVALS!!!




De mooie spulletjes van het romantische Deense merk Petit Crapaud zijn binnen!
Bijna alle artikelen van dit merk worden handgemaakt, dus geen twee stuks zijn hetzelfde.
Prachtig zijn de decoratie suikerkoekjes, die licht naar caramel en vanille ruiken. En de handgemaakte eieren, die open kunnen en daardoor perfect geschikt zijn om op te maken! Kijk snel op de site voor alle new arrivels van Petit Crapaud. Ze zijn te vinden onder de kopjes "Woondecoratie", "Buitenleven" en "Kaarten, prenten en papierwaren"



Eind februari komt de 1e zending van het Deense merk Bloomingville binnen en daar belooft ook heel veel moois bij te zitten!

dinsdag 2 februari 2010

Mooie paasdecoratie (en andere leuke spulletjes!)



Ik ben op zoek gegaan naar de mooiste paasdecoratie en mooie woonaccessoires voor komend voorjaar. Deze maand verwacht ik veel daarvan binnen te krijgen, maar ik heb ook al wat op voorraad, dus kijk even op de site!

1e blogbericht!

Hoera! Vandaag is het zover: ik heb een eigen weblog aangemaakt! Een hele prestatie, al zeg ik het zelf :-) Ik leer elke dag weer wat bij, maar vind het soms nog best een 'oerwoud', dat hele internet...

Via mijn weblog wil ik jullie graag op de hoogte houden van alle nieuwtjes en mijn bezigheden voor mijn bedrijfje 'Het liefste thuis'.
In mijn profiel staat al een hele omschrijving, maar ik zal het hier ook nog even (kort) vermelden:

Het liefste thuis is een webwinkel met sfeervolle accessoires voor huis en tuin. Er komen regelmatig mooie en leuke nieuwe spulletjes bij, want daar ben ik altijd naar op zoek! Snuffel dus regelmatig even op de site, dan blijf je op de hoogte. Helemaal als je je meteen inschrijft voor de nieuwsbrief! Als je zin hebt in een gezellige avond of middag en je wilt je eigen huis een keer omtoveren tot sfeervolle woonwinkel, dan is het een leuk idee om een homeparty te geven: nodig je (schoon)moeder, zussen, vriendinnen, collega's en buren uit en bekijk de spulletjes van Het liefste thuis 'live'. Extra voordeel is dat je je aankopen meteen mee naar huis kunt nemen. De gastvrouw krijgt als bedankje 10% korting op al haar aankopen!

Ook voor interieuradvies en tuinontwerp kun je bij Het liefste thuis terecht! Kijk op www.hetliefstethuis.nl