dinsdag 27 april 2010







Ik heb de afgelopen dagen heerlijk van de zon genoten! Samen met een vriendin een fiets gehuurd en door de prachtige omgeving van Werkendam gefietst. Natuurlijk met de nodige tussenstops op leuke terassen en in een heuse theetuin! Genieten!
Ook een bezoek gebracht aan de plantjesmarkt, dus de tuin raakt ook steeds verder gevuld: O.a. Fuchsia's in de leuke hangmandjes van Bloomingville en rucola sla en basilicum aan de schutting: heerlijk om verse salade van te oogsten, met een tomaatje van de tomatenplant erdoor! Laat het buitenleven maar beginnen!!!

donderdag 8 april 2010

Lentekriebels en zomerdromen


Nu we de eerste zonnige dagen gehad hebben, steken de zomerkriebels echt de kop op! Daarom is er een nieuwe afdeling in de webwinkel: Summertime! Hierin veel zomerse accessoires die je thuis een vakantietintje geven, BBQ gereedschap, picknickbestek en veel ander leuks. Én dit assortiment zal de komende tijd nog verder aangevuld worden: hou het dus in de gaten!

Paas- en Lentefair een succes!

De Paas- en Lentefair was een groot succes: van 11 tot 16 uur is het druk en gezellig geweest! Ik wil iedereen die is langsgeweest bedanken voor hun komst! En mijn ouders voor alle hulp en het beschikbaar stellen van het huis: de woonkamer was niet meer te herkennen, het was echt een prachtige woonwinkel voor een dag! Anne en Marjan, heel erg bedankt voor jullie hulp en ook Thomas en Egbert, met alle hand- en spandiensten! Zonder al jullie hulp was het op deze manier niet mogelijk geweest.

En na het succes van de Paas- en Lentefair weten we zeker dat we in het najaar een Kerst- en Winterfair zullen organiseren. Maar nu eerst..... genieten van de lente een een mooie, lange zomer!