vrijdag 28 januari 2011

Eerste spulletjes nieuwe voorjaarscollectie binnen! En meer nieuws...Afgelopen week ging de winkelbel en stond de chauffeur in de winkel: de eerste levering van de nieuwe voorjaarscollectie kwam eraan!!
Het was de eerste levering van Ib Laursen, een Deens merk dat ik nieuw heb in de collectie. (Zo fijn om nu de winkel te kunnen vullen en niet met opslagruimte thuis rekening te hoeven houden!)Er staat al een gedeelte van de leuke nieuwe spullen in de webwinkel en de rest volgt de komende dagen. En natuurlijk is alles al te bewonderen in de winkel!Verder ben ik afgelopen maandag met mijn moeder richting Drenthe geweest. Hier wonen de agenten van Jeanne d'Arc Living, Erik en Ineke, met hun kinderen, in een prachtig landhuis middenin de natuur. Bij aankomst werden we verwelkomd door een nieuwsgierige kudde highland cattle. We hadden het plan om na onze afspraak heerlijk te gaan wandelen en foto's te maken, maar het was al donker toen we uiteindelijk weer naar buiten kwamen...! Dus nu helaas geen begeleidende foto van de mooie kudde, maar wellicht kunnen we dat van de zomer nog eens goed maken! Het duurde zo lang omdat..... we meteen onze eerste bestelling hebben gedaan na een rondleiding langs alle mooie spullen die in een groot deel van het huis uitgestald stonden. Dus in februari komt de eerste lichting accessoires en meubeltjes aan en ondertussen ligt het magazine al in de (web)winkel. Heel leuk nieuws dus! Ik kan niet wachten tot ik de winkelbel weer hoor rinkelen en deze levering voor de deur staat....!

De komende tijd verwachten we nog veel meer leveringen, dus ik hou jullie op de hoogte!

Een heel fijn weekend allemaal!

Lieve groet, Hanneke

woensdag 19 januari 2011

KadopakketIk schaam me diep, want mijn vriendin Marjan was 11 december al jarig en ik heb nu pas haar kado klaarstaan om te geven.....
Het was nog een heel gedoe om in te plannen wanneer ik naar de stad kon om de kadootjes voor het pakket te kopen, want ik ben nu natuurlijk alle dagen (en koopavond) in de winkel en op maandag had ik steeds verplichtingen, dus kwam het er ook niet van.Maar........ het is nu gelukt en vanmorgen heb ik alle losse kadootjes ingepakt in naturel papier en heb ik met stempels en kant de pakjes versierd.
Ik zal nog niet vertellen wat erin zit, want ik geef het haar vanavond, maar ik heb wel wat plaatjes van de kadootjes. Want ik vind ze zelf wel erg leuk geworden :-)

Een fijne dag verder!

Liefs, Hanneke

woensdag 5 januari 2011

Wat plaatjes van de winkelNu de feestdagen voorbij zijn heb ik de neiging om alles al in voorjaarssfeer te brengen. Maar de winter is natuurlijk nog maar net begonnen. Daarom ben ik maar aan het mixen geslagen: veel kussens en warme dekens, de waxinelichtjes aan, maar ook lichte kleuren en bloemen.
En de kerstcollectie met korting, al laat ik dat niet te lang meer staan. Deze week nog uit en dan is waarschijnlijk ook het meeste wel weg. Dan kan ook die kast eraan geloven en in voorjaarssfeer omgetoverd worden!

Gisteravond heb ik nog wat foto's gemaakt van de nieuwe indeling van de winkel, dus hierbij een paar sfeerplaatjes....Een fijne dag!

Lieve groet,
Hanneke

dinsdag 4 januari 2011

1 jarig jubileum (met kortingsactie)

Allereerst wil ik iedereen een heel gelukkig 2011 wensen!

Verder is het vandaag, 4 januari, alweer een jaar geleden dat de webwinkel online ging. En wat is er in dat jaar veel gebeurd! Nu sta ik dit bericht namelijk te typen vanuit de winkel, waar het rond kerstmis al gezellig druk was en waar ik zelfs al terugkerende klanten mag verwelkomen. Het is zo geweldig, om eindelijk met heel veel plezier naar m'n werk te kunnen gaan!! :-)Om het jubileum van de webwinkel te vieren geldt er een week lang een korting van 15% op alle artikelen, ook op de reeds afgeprijsde spullen.
De kortingscode is: 1 jaar
Wanneer je de code invult tijdens de bestelling wordt de korting automatisch verwerkt.

Een hele fijne avond allemaal!

Lieve groet,
Hanneke