donderdag 22 september 2011

Jeanne d'Arc Living nr. 7 binnengekomen


De nieuwe Jeanne d'Arc Living is zojuist binnengekomen!
Een prachtig herfstnummer. Ik verheug me er al op om hem van voor tot achter te lezen met een kop thee of warme chocolademelk erbij!

Er staat weer zoveel moois in: zelf te maken herfstdecoraties, tips voor een heerlijke herfstwandeling, veel binnenkijken in de mooiste interieurs en nog veel meer.....

Het tijdschrift is nu te bestellen in de webwinkel of af te halen in de winkel.

Een mooie dag!

woensdag 21 september 2011

GIVE AWAY GEWONNEN!!!!



Half september heb ik meegedaan met de Give Away van Valdirose, een betoverende B&B in Italië. Gisteren keek ik toevallig nog even hoeveel gegadigden er waren om er twee nachten te mogen logeren en de teller stond op een overweldigende 388 reacties. Ik had dus niet de hoop dat ik de gelukkige zou zijn. Maar vandaag verscheen de post met de winnaar en nam ik toch gauw een kijkje. Eerst voelde ik teleurstelling, want er stond 'Anneke', maar het klonk me als Nederlandse naam in de oren, dus ik was benieuwd of het een bekende was. En toen kwam ik op mijn eigen blog terecht! Wat een verrassing!! Ik sta nu dus met een brede glimlach in de winkel en verheug me al ontzettend op mijn bezoek aan Valdirose...... Ze heeft ook een prachtige, inspirerende blog, een aanrader om een kijkje te nemen!

zaterdag 10 september 2011

Een impressie van de Molenmarkt

Wat hebben we geboft met het weer gisteren! Na dagen met heel veel regen leek dat gisteren ook weer zo te zijn... Maar rond de middag klaarde het op en toen we gepakt en wel richting Kinderdijk reden was het droog en kwam zelfs het zonnetje erdoor! We hoefden dus niet in de weer met zeilen en klemmen, maar konden meteen gaan inrichten.
Al snel zag de kraam er gezellig uit en waren we klaar voor de start van de markt.
Toen het tegen achten begon te schemeren zag het er helemaal sfeervol uit! Vanaf de dijk gezien liep er een hele slinger van verlichte kraampjes door de straten.
Het was gezellig druk en het was leuk om te zien hoeveel bekenden uit de winkel er langs kwamen. Maar natuurlijk waren er ook veel nieuwe gezichten.
Uiteindelijk ook nog even naar de dijk gelopen om een blik te werpen op dit sprookjesachtige tafereel: de verlichte molens..... De foto is helaas niet helemaal mooi gelukt, want in nachtstand fotograferen vind ik nog steeds lastig. Maar voor het idee zit hij er toch bij!

donderdag 8 september 2011

Nieuwe spulletjes van Madam Stoltz binnengekomen

Gisteren kwam de chauffeur van GLS binnen gesjouwd met een grote doos..... Van Madam Stoltz! Dus ik ben heerlijk aan het uitpakken geweest en heb alle nieuwe spulletjes meteen een plekje gegeven in de winkel. Voor even, want morgen neem ik het meeste mee naar de Molenmarkt in Kinderdijk. Hier even een kijkje wat voor leuks er is binnengekomen....:
Wie morgen zin en tijd heeft zie ik misschien nog wel even langskomen op de Molenmarkt. Het is van 17.00 tot 23.00 uur en de straten, kramen én molens zijn sfeervol verlicht. Ze geven morgen ook nog goed weer op, dus dan is het helemaal gezellig! Misschien tot dan! Fijne avond! Lieve groet, Hanneke

vrijdag 2 september 2011

Wat plaatjes van de winkel en welkom op de Molenmarkt!

Na de maanden met zomersfeer in de winkel kreeg ik echt weer zin om het te veranderen.


De eerste leveringen voor de najaarscollectie zijn binnen en dus kon ik daarmee aan de slag.


Veel leuke kandelaars, groot en klein, zink en glas, voor dinerkaarsen of kerstboomkaarsjes.... Soorten en maten te over!


En er is nog veel nieuws onderweg, dus de komende tijd zal de winkel regelmatig aangevuld worden met mooie nieuwe spullen!


En als het regent steek ik in de winkel gezellig de kaarsjes aan. Maar vandaag geniet ik van het zonnetje dat naar binnen schijnt. En hoop ik op een mooie nazomer! Nog even wat zon voor het echt onstuimig herfstweer wordt.


Volgende week vrijdag, 9 september, staan we met een kraam op de Molenmarkt in Kinderdijk. Een sfeervolle markt, omdat de kramen, molens en straten van Kinderdijk verlicht zijn! In verband met het opbouwen is de winkel vanaf 14.30 uur gesloten, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de markt! Deze is van 17.00 tot 23.00 uur. Dus wellicht tot dan!

Een heel fijn weekend allemaal!

Lieve groet,
Hanneke