dinsdag 17 april 2012

Nieuwste Boek van Jeanne d'Arc Living Binnengekomen! 'De Beste Recepten'

Daarnet ging de bel en stond de chauffeur van GLS voor de deur..... Mét de levering van het nieuwste boek van Jeanne d'Arc Living: De Beste Recepten.

Ik kon niet wachten om de doos open te maken en keek vol verbazing naar het prachtige boek wat tevoorschijn kwam.


Ruim 160 pagina's dik én met een hardcover, dus zo'n luxe uitstraling.


De lay-out is geweldig en zoals je die nog nooit hebt gezien in een magazine of ander boek van JDL.


Om nog maar niet te spreken over de heerlijke recepten die erin staan! Je krijgt meteen zin om de keuken in te gaan!

De recepten zijn onderverdeeld per maand, dus je kunt koken met de seizoenen en op die manier het beste van het jaargetijde op tafel zetten.

Het boek is niet zomaar een kookboek, maar ook een inspiratiebron voor styling en sfeer.


Jullie merken het al: ik ben super enthousiast en kan niet wachten tot ik even op mijn gemak met dit mooie boek kan gaan zitten.


Hierbij een voorproefje van het kookboek, trouwens een geweldig cadeau voor moederdag!

Er zijn nog enkele boeken op voorraad, dus ben je net zo enthousiast en nieuwsgierig geworden als ik.... Bestel hem dan snel in de webwinkel! (Hij kan verzonden worden als brievenbuspost voor €3,00).


Vanmiddag vul ik ook nog een paar categorieën in de webwinkel aan met mooie nieuwe artikelen! (Makkelijk in 1 oogopslag terug te vinden onder het kopje 'Laatst geplaatste artikelen').


Fijne dag!

Liefs, Hanneke

donderdag 12 april 2012

Vondsten Fair en Brocantemarkten

Zoals beloofd laat ik even zien wat voor vondsten ik zelf heb gedaan de afgelopen tijd!

Ik was meteen verkocht toen ik dit hele kleine gestoffeerde krukje tegenkwam. En ik denk dat hij mijn verf-het-maar-wit buien mis zal lopen, want ik vind hem zo wel heel erg mooi. Een leuk accent tussen alle lichte kleuren.


Prachtige fletse spitzen, die al een paar keer van plek gewisseld zijn. Want ze staan overal zo mooi!


Een heel fijn tafelkleedje, wat nu mooi over de leuning van mijn witte houten stoeltje hangt...


En deze gave brocante weegschaal van de Lentemarkt in Polsbroek... Een plaatje in het (kleine) raamkozijn van de keuken!En als klap op de vuurpijl...... Een geweldige oude, verweerde, mooie witte Franse tafel voor in de woonkamer. Ik was al een tijd op zoek en liep er vorige week tegenaan. Ik ben er zó blij mee!!


We willen hem als salontafel gebruiken, dus hebben we de poten ingekort. Daar heb ik ook al foto's van gemaakt, maar die staan op mijn camera die ik bij mijn vriendin in de auto heb laten liggen gisteren... O, en let maar niet op de bloemen, die waren nodig aan vervanging toe, maar dat had ik niet helemaal in de gaten toen ik vol enthousiasme meteen aan het fotograferen was geslagen....

Een hele fijne dag allemaal!

Liefs, Hanneke

Ps, De nieuwste Jeanne d'Arc Living én het mooie nieuwe boek van JDL (De Beste Recepten) komen eind april / begin mei uit en zijn nu al te reserveren in de webwinkel!donderdag 5 april 2012

Lentemarkt Polsbroek

Afgelopen zaterdag stonden we op de Lentemarkt van Kamer-en-Suite in Polsbroek.
Komen jullie even mee kijken...?


De weg er naartoe was al zo leuk: langs weilanden vol ganzen en lammetjes en sloten en vaarten vol eenden en zwanen. (Al dat water vond ik iets minder leuk toen de weggetjes smaller en kronkeliger werden en ik in de grote auto van mijn vader het gevoel had een vrachtwagen te besturen.... Maar gelukkig is alles goed gegaan!)


Mijn trouwe hulptroepen waren ook weer van de partij: mijn moeder, zus en vriendin, zonder wie het me allemaal niet zou lukken... Bedankt weer voor jullie hulp en het vroege opstaan zonder klagen ;-)


Overal op het terrein hoorde en zag je dieren in soorten en maten. Er huppelde heel de dag een konijn lekker los rond en de kat had al snel de kraam met delicatessen gevonden. In de wei achter de tuin stonden de lammetjes te blaten en er vlogen constant kwakende eenden over.De locatie voor de markt kon niet beter: een prachtige boerentuin met kronkelpaadjes, grasvelden, schuren en muurtjes, zodat je elke keer een nieuwe verrassing tegenkwam.Ondanks dat de bloesem aan de bomen de lente aankondigde voelde het qua temperatuur nog niet zo.... We waren blij dat we tussendoor even konden opwarmen bij de vuurpot!


Natuurlijk kon ik het moois niet allemaal weerstaan en heb ik zelf ook nog wat leuke aankopen gedaan. Die zal ik de volgende keer laten zien!

Fijne dag!
Liefs, Hanneke