maandag 13 augustus 2012

Mooie Hoekjes en Stapeltjes

Helaas hebben de meeste van mijn witte hortensia's de vele regen van de afgelopen tijd niet goed doorstaan en is het merendeel van de bloemen bruin geworden... Maar gelukkig zaten er nog een paar mooie tussen en kon ik er een plukken voor in dit kleine vaasje. Hij staat te pronken naast het kooitje op de plank boven de schuifdeuren in de woonkamer.


Langzaamaan begint de Sedum roze te kleuren. Het zijn zulke mooie bloemschermen. Ik heb twee takjes in een mooie oude fles gezet. Genieten, die kleine schatten uit eigen tuin...


Ook in mijn servieskast zijn bloemetjes te vinden. Ik was meteen weg van deze mooie porseleinen kopjes en van de theedoeken in mooie poeder pastelkleuren.


Jaren geleden heb ik deze kop en schotels en gebaksbordjes bij elkaar gespaard. Ze zijn van Lindsay's Dreams en Wishes. Ik vind ze nog steeds mooi, maar kan ze helaas nergens meer vinden. Mocht er nog iemand zijn die een verkooppunt weet of van dit servies af wil: ik hou me graag aanbevolen!


Ik heb vanavond de webwinkel weer aangevuld met wat nieuwe spulletjes. Snuffel gerust even rond! Al het nieuws staat handig bij elkaar in de categorie 'laatst geplaatste artikelen'. (Onderstaande foto is het servies van mijn oma, nog een mooie stapel waar ik graag naar kijk. Geen artikelen uit de webwinkel dus...!)


Slaap lekker!

Liefs, Hanneke