dinsdag 2 februari 2010

1e blogbericht!

Hoera! Vandaag is het zover: ik heb een eigen weblog aangemaakt! Een hele prestatie, al zeg ik het zelf :-) Ik leer elke dag weer wat bij, maar vind het soms nog best een 'oerwoud', dat hele internet...

Via mijn weblog wil ik jullie graag op de hoogte houden van alle nieuwtjes en mijn bezigheden voor mijn bedrijfje 'Het liefste thuis'.
In mijn profiel staat al een hele omschrijving, maar ik zal het hier ook nog even (kort) vermelden:

Het liefste thuis is een webwinkel met sfeervolle accessoires voor huis en tuin. Er komen regelmatig mooie en leuke nieuwe spulletjes bij, want daar ben ik altijd naar op zoek! Snuffel dus regelmatig even op de site, dan blijf je op de hoogte. Helemaal als je je meteen inschrijft voor de nieuwsbrief! Als je zin hebt in een gezellige avond of middag en je wilt je eigen huis een keer omtoveren tot sfeervolle woonwinkel, dan is het een leuk idee om een homeparty te geven: nodig je (schoon)moeder, zussen, vriendinnen, collega's en buren uit en bekijk de spulletjes van Het liefste thuis 'live'. Extra voordeel is dat je je aankopen meteen mee naar huis kunt nemen. De gastvrouw krijgt als bedankje 10% korting op al haar aankopen!

Ook voor interieuradvies en tuinontwerp kun je bij Het liefste thuis terecht! Kijk op www.hetliefstethuis.nl

2 opmerkingen:

 1. Meid wat goed dat het je weer is gelukt hahaha!!!!
  binnenkort ga ik ook zeker een party bij je boeken!!! gezellig!!

  Groetjes Rox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Hanneke,

  Wat goed van je om dit te doen. Ik ga zeker een party bij je boeken en heb nog heel wat vraagjes aan je. Zie je morgen.

  Groetjes Sabine

  BeantwoordenVerwijderen