maandag 22 november 2010

Sfeervol Winter Open Huis


Afgelopen zaterdag was het zover... Het Winter Open Huis van Het Liefste Thuis. En het was een succes: al voor 10.30 uur stond de eerste enthousiaste bezoekster voor de deur en dat liep heel de dag zo door!


Ik had gelukkig veel hulp van mijn lieve vriendin, zus en moeder die iedereen voorzagen van kaneelthee, warme chocolademelk of glühwein en druk aan het inpakken en aanvullen waren. Dus Marjan, Anne en mam: nogmaals heel erg bedankt voor al jullie hulp!!! En iedereen die een kijkje is komen nemen voor hun bezoek, complimenten en gezelligheid!(En Carolien, Jeroen en pap natuurlijk ook, voor jullie bijdragen. Vooral ook voor de nasi: dat was heerlijk smullen na een dag rennen!)
O, en Suzanne voor het doorgeven van de uitnodiging: je vriendin uit H.I.A. was ook samen met een vriendin van de partij :-)


Ondanks de drukte hebben we deze keer wel een paar foto's kunnen maken van tevoren en toen het even stil was. Want dat was de vorige keer wel erg jammer: helemaal geen foto's gemaakt van de herfsteditie...

Een mooie week!

Liefs, Hanneke

3 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er leuk uit Hanneke.....ik weet niet wat er met je blog is maar de zijkanten bewegen steeds !!.heel raar !!! ......fijn dat het geslaagd was !!! liefs Ria,,,,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het een geslaagde dag was, kun je er fijn op terug zien!!

  Fijne avond liefs Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg mooi en sfeervol uit!!Fijn dat het een succes was!!
  Volgens mij heb je ook een heel mooi huis, met die suite deuren!! MOOIIII
  Fijne avond, hartelijke groet, marieke

  BeantwoordenVerwijderen