dinsdag 30 november 2010

Leuk nieuws!!


Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier mijn webwinkel gerund, maar tegelijk was ik bezig met het het waarmaken van mijn grote droom: het openen van een echte winkel. En morgen is het zover...... Ik ga de sleutel ophalen van mijn eerste, echte winkelpandje!!!! Dus ik ben heel blij en toch ook wel zenuwachtig: nu moet ik het waarmaken waar ik al die jaren over heb gedroomd...!
Het wordt heel hard werken, want ik wil graag nog voor de kerst open. Want natuurlijk wil ik het niet aan me voorbij laten om de winkel en etalage nog even in kerstsfeer te brengen! :-)

Ik hou jullie op de hoogte en zal de vorderingen en uiteindelijke openingsdatum in een volgende post schrijven.

Slaap lekker voor strakjes!

Liefs, Hanneke

maandag 22 november 2010

Sfeervol Winter Open Huis


Afgelopen zaterdag was het zover... Het Winter Open Huis van Het Liefste Thuis. En het was een succes: al voor 10.30 uur stond de eerste enthousiaste bezoekster voor de deur en dat liep heel de dag zo door!


Ik had gelukkig veel hulp van mijn lieve vriendin, zus en moeder die iedereen voorzagen van kaneelthee, warme chocolademelk of glühwein en druk aan het inpakken en aanvullen waren. Dus Marjan, Anne en mam: nogmaals heel erg bedankt voor al jullie hulp!!! En iedereen die een kijkje is komen nemen voor hun bezoek, complimenten en gezelligheid!(En Carolien, Jeroen en pap natuurlijk ook, voor jullie bijdragen. Vooral ook voor de nasi: dat was heerlijk smullen na een dag rennen!)
O, en Suzanne voor het doorgeven van de uitnodiging: je vriendin uit H.I.A. was ook samen met een vriendin van de partij :-)


Ondanks de drukte hebben we deze keer wel een paar foto's kunnen maken van tevoren en toen het even stil was. Want dat was de vorige keer wel erg jammer: helemaal geen foto's gemaakt van de herfsteditie...

Een mooie week!

Liefs, Hanneke

maandag 15 november 2010

Winter Open HuisAanstaande zaterdag, 20 november, houden we Winter Open Huis.
Onder het genot van een hapje en een drankje kun je lekker rondsnuffelen tussen de mooie spulletjes van de winter- en kerstcollectie. Het huis is sfeervol versierd en we zorgen voor winterthee, warme chocolademelk en Glühwein. Even genieten en alvast inspiratie opdoen voor de feestdagen!

Ook is er weer een nieuwe levering van Bloomingville binnengekomen, dus het is de moeite waard om even een kijkje te nemen in de webwinkel. Onder het kopje 'Nieuw Binnengekomen' staan alle new arrivals uit de verschillende categorieën handig bij elkaar.

Een fijne dag!

Liefs, Hanneke