donderdag 26 mei 2011

Even wat anders: Thuis

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste post. Ik kijk met bewondering naar alle blogdames die zo regelmatig een leuk stukje weten te plaatsen én bij iedereen een reactie achterlaten! Opnieuw het goede voornemen om dat ook regelmatiger te gaan doen...!

Mijn stukjes gingen de laatste tijd vaak over de winkel. Maar vandaag weer eens wat plaatjes van thuis. Met mijn telefoon genomen, want ik ben (alweer!?!?!) de oplader van mijn camera kwijt... Ik hoop dat die weer snel opduikt, want dit is maar improviseren hoor. (De foto's zijn ook wat aan de donkere kant)....

De eettafel met een bos prachtige pioenen uit mijn oma's tuin en twee bosjes pioenen en Lathyrus in de leuke stroere potten van Jeanne d'Arc LivingEn een plaatje van mijn nachtkastje: in een oud schommelstoeltje uit Schotland past precies een klein konijntje van Maileg. Verder wat mooie oude spulletjes van mijn oma. Een dierbare verzameling, omdat ze afgelopen zomer overleden is.

Allemaal alvast een fijne avond en tot snel! ;-)

Lieve groet,
Hanneke

7 opmerkingen:

 1. Hoi Hanneke,

  Leuk om eens een kijkje in je huis te nemen.
  Weer eens wat anders als je winkel.
  Ziet er leuk en gezellig uit.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige eettafel en bijzonder dat je nog spulletjes van je oma hebt, zo kun je extra vaak aan haar denken!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit!:D zo te zien een echte thuis!

  Fijn weekend alvast

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat woon jij gezellig, ik zie ook een mooie (oude?) paneeldeur. Leuk zijn die konijntjes van Maileg en lieve spulletjes van oma.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Hanneke,
  Jouw huis net zo sfeervol als je winkel en met ook met gevoel! Mooi dat je spulletjes van je oma een mooi plek geeft, ik herken dat! ook ik mocht deze week pioenrozen ontvangen via mijn moeder, maar nog afkomstig van opa's plant......
  Ik zal je ook nog fotos'toesturen van de spuitwaterflessen...... komt echt hoor!
  groetjes,
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje Hanneke, ik kom er toch achtr dat ik nog geen volger van jou ben terwijl je zo'n ontzettend gezellig blog hebt en een leuke webwinkel. Ik heb me direct aangemeld hoor. Merk wel dat er bij niemand volgers op de blogs te zien zijn maar ik kon we wel aanmelden dus bij deze. Mooie foto's die ons even mee naar binnen nemen....heel gezellig!!!
  Ik wens je een heerlijk weekend en kom je snel weer een bezoekje brengen.
  Lieve groetjes, trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Hanneke,

  Eindelijk weer eens een berichtje van mij, sorry hoor is zo lang geleden, maar ja je kent dat wel he, druk... Werk nu vier dagen (collega is met zwangerschapsverlof) en de winkel, dus blijft er weinig tijd over...En sta jij nog op de fair in Strijen? Ik heb er helaas dit jaar geen tijd voor. Bel je snel weer eens, even bijkletsen!Hoe gaat het met je winkel?? Hoop voor je dat het is wat je er van verwachtte!
  Groetjes Anke

  BeantwoordenVerwijderen