woensdag 30 november 2011

Mooie witte boekenkast, brocante en een geslaagde winterse koopavond!


Ik heb de boekenkast van mijn oma wit geverfd met matte lak en vind het een plaatje geworden. Afgelopen vrijdag bij de brocante verkoop in Oud-Alblas mooie witte lijsten en kandelaars gekocht en alles een mooi plekje gegeven. Een bosje mistletoe uit de winkel in de grootste lijst gehangen en van de mooie kerstposter van Bloomingville een puntzak gevouwen en gevuld met kerstthee (ook heerlijk als geurzakje!) en het is helemaal af. Ik geniet ervan....!



Ik genoot ook tijdens de Winterse Kerstkoopavond vorige week donderdag: wat een opkomst en wat was het gezellig! Hier een kleine impressie van de avond. Meer foto's konden we niet maken, want we waren te druk...! Ik wil iedereen die langs is gekomen nogmaals bedanken voor de ontzettend leuke avond! En ik leef mee met degenen die door omstandigheden niet in de gelegenheid waren om erbij te zijn...

Een fijne avond!

Lieve groet,
Hanneke

4 opmerkingen:

  1. Ha Hanneke,
    Wat ziet dat kastje er mooi uit zeg! Had al inspiratie opgedaan bij jou in de winkel, maar ben nu helemaal om om mijn houten kast in keuken te verven. Nu nog tijd en beslissen zachtgrijs of wit... Leuk dat de winterkoopavond zo gezellig en druk geweest is. Helaas voor mij de afstand te groot en man niet thuis. Graag kom ik nog een keertje langs hoor in 2011. Hopelijk lukt het mij.
    Ben trouwens heel blij met de mooi brocante glaasjes die jouw ouders meebrachten toen wij weer eens gezellig konden bijkletsen. Super!
    lieve groet,
    Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig je kastje en de andere spulletjes erbij maken het helemaal af,fijne avond,lieve groetjes Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kast.
    En wij (mijn vriendin en mijn persoon) vonden het ook erg gezellig.

    Groeten Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is dit super mooi zeg !!!En wat heb je het ook leuk gestyled,het ziet er zo wel heel sfeervol uit...Mijn compliment.
    Lieve groet....Elly

    BeantwoordenVerwijderen