woensdag 1 februari 2012

Jeanne d'Arc Living NIEUWS!!!

Er zijn een paar leuke nieuwtjes over Jeanne d'Arc Living!


Vanaf dit jaar komt het mooie magazine maandelijks uit.
Dus dat is nog meer genieten van actuele items over huis, tuin en heerlijk eten...!
Het magazine is reclame-vrij, dus van het begin tot het eind gevuld met inspirerende artikelen.


En nog meer goed nieuws:
Begin mei komt er een nieuw boek uit van Jeanne d'Arc Living: 'De beste recepten'.De beste recepten van de afgelopen 3 jaar gebundeld in een boek waar je van zult watertanden.Prachtige foto's, zoals we van JDL gewend zijn, aangevuld met duidelijke recepten om zelf de heerlijkste gerechten en mooiste tafelschikking te maken...!Dit mooie boek én het nieuwe JDL Magazine (de paaseditie!) zijn vanaf nu te bestellen in de webwinkel.Fijne avond!

Lieve groet, Hanneke

4 opmerkingen:

 1. Ik ga vanavond gelijk even in je webwinkel kijken! Nog bedankt voor je reactie...en ben vandaag weer verder gegaan met ruimen, ik vond het buiten iets te koud :)
  groetjes Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit belooft weer veel moois!! De JDL komt hier vanzelf in de brievenbus, heb er al een abonnement op!! Het receptenboek ga ik onthouden, een leuk idee voor mijn verjaardag (al duurt dat nog even)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schaam schaam........hahahaha...liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer iets leuks om naar uit te kijken!!
  Ben superblij met de maileg haasjes die ik bij je bestelt heb en ook het kruidendroogrek en pakketje om lavendelsuiker te maken zijn erg leuke spulletjes om kado te geven,die bewaar ik dus nog even.Ik zet in m'n volgende postje de haasjes op de kiek en zal je webshop zeker even noemen!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen