donderdag 5 april 2012

Lentemarkt Polsbroek

Afgelopen zaterdag stonden we op de Lentemarkt van Kamer-en-Suite in Polsbroek.
Komen jullie even mee kijken...?


De weg er naartoe was al zo leuk: langs weilanden vol ganzen en lammetjes en sloten en vaarten vol eenden en zwanen. (Al dat water vond ik iets minder leuk toen de weggetjes smaller en kronkeliger werden en ik in de grote auto van mijn vader het gevoel had een vrachtwagen te besturen.... Maar gelukkig is alles goed gegaan!)


Mijn trouwe hulptroepen waren ook weer van de partij: mijn moeder, zus en vriendin, zonder wie het me allemaal niet zou lukken... Bedankt weer voor jullie hulp en het vroege opstaan zonder klagen ;-)


Overal op het terrein hoorde en zag je dieren in soorten en maten. Er huppelde heel de dag een konijn lekker los rond en de kat had al snel de kraam met delicatessen gevonden. In de wei achter de tuin stonden de lammetjes te blaten en er vlogen constant kwakende eenden over.De locatie voor de markt kon niet beter: een prachtige boerentuin met kronkelpaadjes, grasvelden, schuren en muurtjes, zodat je elke keer een nieuwe verrassing tegenkwam.Ondanks dat de bloesem aan de bomen de lente aankondigde voelde het qua temperatuur nog niet zo.... We waren blij dat we tussendoor even konden opwarmen bij de vuurpot!


Natuurlijk kon ik het moois niet allemaal weerstaan en heb ik zelf ook nog wat leuke aankopen gedaan. Die zal ik de volgende keer laten zien!

Fijne dag!
Liefs, Hanneke

8 opmerkingen:

 1. Dit ziet er heel gezellig uit Hanneke!! Ik hoop dat de verkoop ook een succes was en ben benieuwd naar jouw aankopen!

  Ik wens je hele gezellige paasdagen toe! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou wat leuk !! ...je had wel echt op mooi weer gerekend je kussens niet ingepakt en je papieren dozen niet......dat durf ik niet hoor.....heb wel eens een dag in de stromende regen gestaan echt waar......hihihi!!..liefs van mij fijn weekend...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat moet een geweldige dag zijn geweest ...het ziet er in ieder geval schitterend uit.....
  Daar heb je vast heel erg van genoten!

  groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me idd leuk daar! wat een mooie kraam had je..

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Polsbroek, das helemaal niet zo ver van hier. Wat jammer dat ik niet ben wezen kijken, het ziet er geweldig uit!! Mooie kraam heb je, echt fantastisch.
  groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat er gezellig uit en wat heb je een mooie kraam zeg!
  fijne paasdagen
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er superleuk uit!Was ik maar in de buurt,had zeker wat aankopen gedaan en de gezellige sfeer op gesnoven.In mei sta ik zelf ook op soort gelijke fair maar dan in Anna Paulowna (NH).Kijk er al naar uit!
  Groetjes en fijn PAAS weekend,Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er gezellig uit!

  Fijne paasdagen! Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen