donderdag 21 juni 2012

Vervolg Instagram foto's

Hier deel twee van de Instagram reeks :-) Deze foto's zijn binnen gemaakt. In de voor- en achterkamer en van het lieve blauwe meubeltje met scrubs en smeerseltjes uit de badkamer. Met de verschillende Instagram filters krijg je zulke verschillende effecten! Soms niet helemaal matchend in één blogbericht, maar nu even leuk om de verschillen te zien ;-) Andere jaren had ik in het voorjaar veel roze, oud linnen en bloemmotiefjes en in de zomer blauwtinten en vergrijsde kleuren. Maar dit jaar is het een mix en ik vind het leuk! Ik merk sinds mijn vorige bericht dat mijn tekst niet mooi met wat tussenruimte onder de foto's komt... Terwijl ik het zo wel typ. Maar zodra het gepubliceerd wordt verschiet het. Ligt dit aan mijn instellingen....? Ik hoop dat iemand raad weet en hoor het dan graag! Slaap lekker! Liefs, Hanneke

13 opmerkingen:

 1. Slaap lekker....mooi hoor je huis !!! prachtiggg!!...liefs Ria....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi effect heeft dit op foto's!! Blijft leuk om daar mee aan de slag te gaan! Wat je laat zien is trouwens ook totaal niet verkeerd :)!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een onwijs leuk huis!
  Groetjes,
  Milou.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf hoor! Leuk programma dat Instagram. GA er misschien ook eens mee aan de slag, alles ziet er zo leuk uit. Nou ja je hebt natuurlijk ook een heel leuk huis!!!

  lieve groet,
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die foto's! Die filters geven een verouderend effect, past helemaal bij je interieur. Een prachtig interieur trouwens... Daar mag je trots op zijn!

  Groetjes,
  Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi en gezellig huis heb je!

  Gaaf hoor, de foto's!

  Fijn weekend en lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk je foto's, wat heb je een sfeervol huis.

  Wat betreft je tekst, als je een nieuw bericht gaat maken staat er aan de rechter kant: instellingen met onderaan 'opties'.
  Daar moet je op klikken en dan moet de optie, spatie bij enter (ofzo iets) aangevinkt staan.
  Heel raar dat dat soms zomaar niet meer aangevinkt staat.

  Succes ermee, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig zijn je foto's !!!!Maar wat heb jij het super mooi en smaakvol ingericht....Mijn complimenten hoor..Ik zie allemaal héél sfeervolle hoekjes en die witte lampenkapje staat ook in mijn kamer.
  Lief groetje en fijn weekend ELLY.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's heb je geplaatst! Ik geniet elke keer weer van je blog en verwacht niet dat je reageert op mijn berichtje.Daar gaat wel erg veel tijd inzitten als je naar iedereen moet reageren.
  Hanneke R

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! En wat een gezellige en sfeervolle woonkamer.

  Nog een fijn weekend.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk he zo spelen met je fotos ?
  Mooie plaatjes zo hoor
  Volgens mij was ik nog geen volger van jou ,nu dus wel :)
  Gr Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend mooi huis heb je. Ik ga je volgen, raar dat ik dat nog niet deed. En je bent van harte welkom in mijn "winkeltje"en huis.
  Groetjes elly

  BeantwoordenVerwijderen
 13. crazyly inzichtelijke bericht. Was het maar zo makkelijk om een ​​aantal van de oplossingen te implementeren zoals het was om te lezen en mijn hoofd knikken op elk van uw punten.http://www.inuwtuin.nl/hekwerk

  BeantwoordenVerwijderen