dinsdag 29 juni 2010

Wat foto's van binnenGisteravond was er weer voetbal op tv en als het niet om het Nederlands Elftal gaat, interesseert me dat niet zoveel. Dus ik heb even mijn camera gepakt en wat foto's gemaakt beneden. Hier bijvoorbeeld van het ladenkastje wat ik wit geverfd heb (de lades moeten nog een keer....) met een verzameling mooie spulletjes erop en erboven. Mijn vriendin Vivian is fotografe (www.v-magine.nl) en zij had me wat tips gegeven voor de instellingen. Het klonk heel logisch toen ze het uitlegde en voordeed, maar zelf had ik er toch nog wat moeite mee. De ene foto is nu erg licht en de volgende juist weer donker (ook door het zonnescherm wat aan de voorkant nog naar beneden zat). Ik moet nog veel leren....!


Afgelopen week heb ik mijn zomerspulletjes weer tevoorschijn gehaald en heb ik ook binnen lekker in een zomersfeertje gebracht. In de rieten mand heb ik ook een emaille blaker gezet, die ik gevonden heb in een leuke snuffelwinkel in Dordrecht en een weckpotje met witte schelpen. Bijna alle pioenrozen waren uitgebloeid, maar de kleinste zaten nog zo mooi in knop dat ik ze eraf geknipt heb en nu staan ze toch nog mooi te pronken!

En mijn leuke houten visjes, vogels en bootjes staan ook weer verspreid om overal leuke zomerhoekjes te maken!
(Wat ik al zei, sommige foto's zijn erg donker, maar dit komt door de weerschijn van het gele zonnescherm).


Een fijne zomeravond!

Liefs, Hanneke

2 opmerkingen:

  1. Ja foto's maken is een kunst hoor.Vindt het ook leuk om te doen, maar heb zelf ook maar een gewoon toestelletje, misschien komt er nog een keer een ander, wie weet, maar nu vindt ik het nog wel goed zo.
    Leuk spul zo hoor,
    groetjes Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Owwwww...leuk allemaal.............liefs Ria.....

    BeantwoordenVerwijderen