dinsdag 15 juni 2010

Mooie spiegel met dank aan mijn ouders!Vorige week hadden we een BBQ bij mijn ouders in de tuin. We hadden zo'n geluk met het weer, want het was zelfs 's avonds, toen de zon weg was, nog heerlijk! (Alleen vonden de muggen dat ook...) Mijn moeder had nog een leuke verrassing voor me, want ze waren overdag naar een rommelmarkt geweest en hadden een prachtige spiegel voor me gevonden! Eigenlijk was hij donkerbruin, maar ik moest toch een kastje verven en heb de spiegel ook meteen een likje verf gegeven. Dit staat veel mooier, omdat de schouw ook donker van kleur is en het bij elkaar wel erg somber werd. Maar zo vind ik het een prachtig geheel! Alleen is de foto helaas een beetje donker uitgevallen....
En afgelopen woensdag ben ik een dagje uit geweest met mijn schoonmoeder naar Haarlem. We waren berekend op regen, maar het viel heel erg mee! We hebben heerlijk gestruind door allerlei kleine straatjes en zijn ook nog bij Verrassend Goed! aanbeland. Wat een prachtige winkel en wat een warm welkom door de eigenaresse Marianne. Een aanrader om even aan te doen tijdens een dagje uit in Haarlem. Ook het straatje (het groenste van Haarlem) is de moeite van het doorwandelen waard!
Ik heb mezelf bij L'Occitane een bosje (nep)pioenen kado gedaan. Natuurlijk niet zo mooi als de echte, maar wel om heel lang plezier van te hebben!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Hanneke, heb je blog ontdekt, ga je graag volgen. Ziet er leuk uit bij je.Alleen kan ik mezelf nog niet aanmelden bij jou want hij doet het niet, probeer later nog wel een keertje.
  Kom je ook even bij mij kijken.

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hanneke,leuk dat je me wil volgen, vind jouw blog ook zeer de moeite waard dus ik heb me aangemeld bij je!!Bedankt voor het plaatsen van mijn give away alert en natuurlijk ook leuk dat je mee wilt doen!
  Groetjes en fijn weekend,Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuek blog !! en wat een leuek webwinkel heb je !!! ik ga je volgen.....kom je ook eens bij mij buurten?? fijne dag lieve groetjes Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik bedoel leuke.....te snel getypt..........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oja Haarlem is leuk, en je pioenen vind ik ook leuk, handig toch daar heb je lang plezier van..en je kunt ze ook combineren met echte bloemen, scheelt ook in de ksoten maar je boeket is direct wat voller ;-)

  Gezellig blog, leuk dat je even kwam op zoeken, tot gauw weer,

  Liefs Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Anneke,

  Bofkont om daar in Haarlem rod te struinen, maar je hebt me warm gemaakt om toch eens die kant op te gaan. WSat maakt de spiegel gelijk een metamorfose door als je hem wit maakt, leuk hoor.

  Groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen