donderdag 26 augustus 2010

Het huwelijk van mijn zusje

Vorige week donderdag is mijn zusje Carolien getrouwd met haar grote liefde Jeroen. Ze hadden mij gevraagd om ceremoniemeester te zijn én de versiering van de locaties te verzorgen: twee eretaken dus!
Er zijn heel wat weken van voorbereiding aan vooraf gegaan en op sommige momenten leek het wel alsof onze huiskamer een bloemisterij was, maar het resultaat mocht er gelukkig zijn.
De tafelversiering voor het diner in de achterbak van de auto, klaar om naar de locatie gebracht te worden. Jeroen is hovenier en daarom stonden er tijdens het diner kleine tuintjes op tafel: op maat gesneden grasmatjes met daarin roze en witte rozen en roze en witte gerbera's, omgeven door romantisch wit gipskruid met daar tussenin kleine glaasjes met een waxinelichtje.En ook om de champagneglazen een toefje groen, vastgezet met een zijden roosje en een tule strik.
De trotse ouders van de bruid na de huwelijksinzegening in de kerk. (Met nichtje Sarah die hoopt dat zij de trouwjurk van Carolien mag lenen als ze zelf gaat trouwen...)En het stralende bruidspaar zelf. Lieve Carolien en Jeroen: heeeeel veel geluk samen!Deze foto's heb ik zelf tussen de bedrijven door gemaakt, maar mijn vriendin en fotografe Vivian heeft de huwelijksreportage gemaakt. (Kijk ook eens op haar site: www.v-magine.nl) Als ik wat foto's van haar heb zal ik er nog wat op mijn blog zetten. Die zijn natuurlijk nog veeeel mooier om te zien, maar ik kon niet wachten en daarom vast dit 1e verslag ;-)

3 opmerkingen:

 1. Wat een eer zeg dat jij ceremonimeester mocht zijn.
  Wat ziet het er allemaal leuk uit.
  En wat is je zus mooi zo te zien.
  Heb je een leuke dag gehad?

  Groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige foto's van een geweldige dag !!! wat een mooi bloemwerk......woon je in de buurt van mij??? hahahhha!! liefs fijne dag.....leuk dat je er weer bent !! Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Hanneke,

  Zo te zien druk gehad met alle mooie versieringen! Was het een mooie dag? Vast wel;-)
  Zo te zien hadden jullie ook die mooie rozen met tule, wij hadden precies dezelfde toch op onze bruiloft? Hebben jullie ze ook gebruikt voor de auto? Ik heb ze nog steeds bewaard, ideaal om te bewaren en ook erg mooi :-)

  Groeten Priscilla

  BeantwoordenVerwijderen