donderdag 23 september 2010

New arrivals & uitnodigingVorige week kwam de vrachtwagen weer ons (smalle) straatje ingereden: een nieuwe levering met spulletjes voor de herfst- en wintercollectie!
En er zitten mooie spullen bij... Kaarsjes in verschillende kleuren en maten, echte nostalgische kerstboomkaarsenhoudertjes, gehaakte kussens, mooi lint & kant. Kortom, teveel om op te noemen! Er staan al wat spullen in de webwinkel, maar ik lijk technische mankementen aan te trekken de laatste tijd, want... de helft van mijn foto's waren plotseling verdwenen...! Dus ik moet (vrolijk) opnieuw beginnen. En dat doe ik ook maar natuurlijk. Het nadeel is dat ik de foto's maandag had gemaakt, met mooi zonnig weer. En nu is het vrij somber... Maar ik licht het wel bij of bewerk de sombere foto's even op de computer. In de loop van de komende dagen staan de laatste artikelen ook vast en zeker in de webwinkel!En hierbij wil ik iedereen nogmaals van harte uitnodigen voor het open huis!

Zaterdag 2 oktober: Enjoy Autumn!
Van 10.30 tot 18.00 uur
Lekker snuffelen tussen de spulletjes uit de herfstcollectie onder het genot van een hapje en een drankje in herfststijl.

En zaterdag 20 november: Christmas Bliss
Van 10.30 tot 18.00 uur
De gehele winter- en kerstcollectie in een sfeervol versierd huis, onder het genot van een hapje en drankje in kerstsstijl.


Waar: Het liefste thuis - Van Manderstraat 16 - 3314 AT Dordrecht

Ik hoop tot dan!

Liefs, Hanneke

vrijdag 10 september 2010

Nieuwe brocante items en uitnodigingEr zijn weer wat mooie brocante items toegevoegd op de website: leren (akte)tassen in verschillende kleuren en maten en wat glaswerk. De komende dagen volgen er nog meer spulletjes, maar die moet ik nog even op de foto zetten.En volgende week komt er weer een levering van Bloomingville binnen! Uiteraard probeer ik dat ook allemaal zo snel mogelijk in de webwinkel te zetten.Omdat er zoveel leuks binnenkomt voor de herfst, houden we op zaterdag 2 oktober een open huis. Heel de herfstcollectie is dan te bewonderen en natuurlijk zorgen we voor een hapje en drankje in herfstsfeer!
Iedereen is van harte welkom van 10.30 uur tot ongeveer 18.00 uur. Het adres is: Het liefste thuis - Van Manderstraat 16 - 3314 AT Dordrecht.

Ik hoop tot 2 oktober!

Liefs, Hanneke

woensdag 8 september 2010

O, help!

O jee... ik zag vandaag de optie staan om sjablonen aan te passen, dus daar was ik wel benieuwd naar. Maar nu is heel mijn eigen lay-out van mijn blog weg! Geen mooie grijze titel meer, en allerlei kleurtjes. En ik krijg het niet meer weg... Wie heeft er verstand van en weet hoe ik mijn oude lay-out terug kan krijgen? Of hoe ik in ieder geval de kleuren van mijn letters en omlijning kan aanpassen?

Help, help, help!

Liefs, Hanneke

zaterdag 4 september 2010

Enjoy Autumn!Het is vandaag gelukkig weer een prachtige dag, maar toch merk je dat de herfst eraan komt: de avonden worden langer en er zit een frisse ondertoon in de wind. Ik heb een beetje heimwee naar de zomer, vooral ook omdat we daar in augustus al weinig meer van konden genieten, maar aan de andere kant vind ik het toch ook wel leuk. Het is ook de tijd om het binnen weer gezellig te maken: de kaarsjes aan 's avonds, lekkere zachte kussens op de bank en een plaid binnen handbereik...En weer lekker wandelen en genieten van de bomen die prachtig verkleuren om daarna een heerlijk herfstgerecht klaar te maken (risotto met paddenstoelen bijvoorbeeld, mmmmmmm!) met een lekker glaasje wijn erbij. Ik begin er nu toch ook wel weer zin in te krijgen merk ik!

En in de webwinkel zijn de eerste najaarsartikelen ook weer toegevoegd: prachtige vilten appeltjes: eigenlijk onderzetters, maar zó mooi dat ze superleuk zijn om op te hangen. En hele gave BBQ-emmers om op mooie avonden nog lekker op een beschut plekje buiten te kunnen eten. En ook mooi tuingereedschap, om de herfstklussen mee op te knappen. Neem snel een kijkje in de webwinkel! (Onder het kopje 'Enjoy Autumn')Een heel fijn, zonnig weekend allemaal!

Liefs, Hanneke