vrijdag 28 januari 2011

Eerste spulletjes nieuwe voorjaarscollectie binnen! En meer nieuws...



Afgelopen week ging de winkelbel en stond de chauffeur in de winkel: de eerste levering van de nieuwe voorjaarscollectie kwam eraan!!
Het was de eerste levering van Ib Laursen, een Deens merk dat ik nieuw heb in de collectie. (Zo fijn om nu de winkel te kunnen vullen en niet met opslagruimte thuis rekening te hoeven houden!)



Er staat al een gedeelte van de leuke nieuwe spullen in de webwinkel en de rest volgt de komende dagen. En natuurlijk is alles al te bewonderen in de winkel!



Verder ben ik afgelopen maandag met mijn moeder richting Drenthe geweest. Hier wonen de agenten van Jeanne d'Arc Living, Erik en Ineke, met hun kinderen, in een prachtig landhuis middenin de natuur. Bij aankomst werden we verwelkomd door een nieuwsgierige kudde highland cattle. We hadden het plan om na onze afspraak heerlijk te gaan wandelen en foto's te maken, maar het was al donker toen we uiteindelijk weer naar buiten kwamen...! Dus nu helaas geen begeleidende foto van de mooie kudde, maar wellicht kunnen we dat van de zomer nog eens goed maken! Het duurde zo lang omdat..... we meteen onze eerste bestelling hebben gedaan na een rondleiding langs alle mooie spullen die in een groot deel van het huis uitgestald stonden. Dus in februari komt de eerste lichting accessoires en meubeltjes aan en ondertussen ligt het magazine al in de (web)winkel. Heel leuk nieuws dus! Ik kan niet wachten tot ik de winkelbel weer hoor rinkelen en deze levering voor de deur staat....!

De komende tijd verwachten we nog veel meer leveringen, dus ik hou jullie op de hoogte!

Een heel fijn weekend allemaal!

Lieve groet, Hanneke

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk Hanneke dat het allemaal naar wens gaat !! ...en JDL leuk !! succes ermee ......fijn weekend.....liefs Ria...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi zeg vooral die hangertjes van zink.

    fijn weekend groet Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Hanneke,

    Ben net bij je in de winkel geweest.
    Wat een verleidingen allemaal, het ziet er echt gezellig uit bij je.
    Kom zeker vaker langs.

    GRoeten Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hhahaahah!! hoi hoi...vertelll wat is er over me geroddeld ??? whahahhaha!!! ....tip ....Herma........lief is ze he??? Herma.....xxx...

    BeantwoordenVerwijderen