woensdag 21 september 2011

GIVE AWAY GEWONNEN!!!!Half september heb ik meegedaan met de Give Away van Valdirose, een betoverende B&B in Italië. Gisteren keek ik toevallig nog even hoeveel gegadigden er waren om er twee nachten te mogen logeren en de teller stond op een overweldigende 388 reacties. Ik had dus niet de hoop dat ik de gelukkige zou zijn. Maar vandaag verscheen de post met de winnaar en nam ik toch gauw een kijkje. Eerst voelde ik teleurstelling, want er stond 'Anneke', maar het klonk me als Nederlandse naam in de oren, dus ik was benieuwd of het een bekende was. En toen kwam ik op mijn eigen blog terecht! Wat een verrassing!! Ik sta nu dus met een brede glimlach in de winkel en verheug me al ontzettend op mijn bezoek aan Valdirose...... Ze heeft ook een prachtige, inspirerende blog, een aanrader om een kijkje te nemen!

7 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd dit is geweldig!!!

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I'm really happy to meet you!! now I try to translate your blog and read to know more about you...even if sometimes looking at the photos (as I made till now)is really a pleasure.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb even een kijkje genomen bij Valdirose en het ziet er inderdaad veelbelovend uit! Van harte gefeliciteerd dat je gewonnen hebt!
  groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig !!! zal ik meegaan???...hahahahhahhha!! liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! bof jij even! Wij hebben ook een give away dus je kunt nog meedoen, misschien heb je wel weer zo'n geluk!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heej meis, wat geweldig! Gefeliciteerd!! En het is je gegund ook. Wat een super super prijs zeg, wat zul jij genieten! Wanneer ga je?
  Alvast heeeel veel plezier.
  Lieve groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Hanneke,
  Dat is geweldig! Gefeliciteerd het is je van harte gegund. Je werkt hard, met resultaat, maar wat heerlijk dat je er even uit mag en kan gaan genieten.

  groetjes,
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen